Kokosų aliejus

  • Kodas: CNO-50
    847
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Gracefruit Ltd (Didžioji Britanija)

    Ekologiškas sertifikuotas kosmetinis kokosų aliejus (bekvapis).
    Tinka visiems odos tipams. Lengvai įsigeria ir pasiskirsto ant odos, ją minkština.

    Tai pats natūraliausias drėkiklis nuo kasdienio aplinkos poveikio ir senėjimo proceso. Aliejus gerai maitina odą, suteikia jai aksomo švelnumo pojūtį. Jis yra neriebios konsistencijos, todėl neužkemša odos porų.

    Puiki profilaktinė priemonė nuo strijų besilaukiančioms mamytėms nėštumo metu.

    Aliejus idealiai tinka kaip plaukų priežiūros priemonė. Jis puikiai drėkina, atgaivina plauką, gali būti naudojamas kaip plaukų ir galvos kaukė.

    Kokosų aliejus prie 24 laipsnių šilumos pradeda skystėti.

    Sudėtis (INCI): rafinuotas kokosų aliejus (Cocos Nucifera).

    Tai puiki gamtos dovana Jums!

    Medžiagų saugumo duomenys (English): parsisiųsti