Nerafinuotas, ekologiškas argano aliejus

  • Kodas: NE-ARGA-30
    580
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Natūralus, nerafinuotas, ekologiškas, sertifikuotas ecocert, kosmetinis aliejus.

    Arganas – tai medžių gentis, kuri sutinkama pietvakarių Maroke. Arganas vienintelis šios genties medis. Argano medis gali užaugti iki 8-10 metrų aukščio ir augti iki 150-200 metų. 

    Argano aliejus yra vienas iš brangiausių ir rėčiausių augalinių aliejų pasaulyje.

    Šis nuostabus aliejukas garsus tuo, kad turi itin daug vitamino E, nesočiųjų riebiųjų rūgščių, pasižymi labai stipriomis odą teigiamai veikiančiomis savybėmis.Tai ypatingai drėkinantis ir maitinantis aliejus , kuris gali pašalinti odos šerpetojimą , niežėjimą , sausumą ir nemalonų tempimo pojūtį. Oda tampa elestinga , stangri .

    Todėl ypač rekomenduojamas sausos,  brandžios , paakių priežiūrai ,taip pat probleminei (spuoguotai) odai prižiūrėti,gali sumažinti randus, kurie atsiranda nuo spuogų, vėjaraupių ir net nudegimų. Naudojamas  vietoje veido  kremo ar kūno  losjono, taip pat tinkamas masažams.Padeda sumažinti strijų atsiradimą . Naudojamas taip pat plaukų strūkturos stiprinimui .

    Argano aliejus turi odą stangrinančių ir odos elastingumą gerinančių riebiųjų rūgščių, todėl labai tinka vystanciai krūtinės odai prižiūrėti .

    Argano aliejumi galima tiesiog  praturtinti Jūsų mėgstamus kremus, losjonus, šampūną, įlašinus kelis lašelius šio nuostabaus aliejuko.

    Tai puiki gamtos dovana Jums! 

    Sudėtis (INCI): natūralus, nerafinuotas, ekologiškas kosmetinis aliejus.

    Sertifikuota: Ecocert

    Duomenys apie produktą (English): parsisiųsti