Nerafinuotas, ekologiškas sezamų aliejus

  • Kodas: NE-SEZ-30
    198
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Ekologiškas, natūralus, nerafinuotas, šalto spaudimo, kosmetinis aliejus. Šiame aliejuje gausu nesočiųjų riebiųjų rūgščių, vitaminų A, E, mikroelementų Fe, Cu, Si rūgšties,Ca, linoleinių rūgščių. Kosmetikoje aliejus pradėtas naudoti gana seniai. Sezamų aliejus gali patekti giliai į odą, minkština ir valo ją, pašalina nešvarumus ir mirusias ląsteles,aliejus yra lengvas, nekemšantis porų. Veikia odą kaip natūralus antioksidantas, užkerta kelią ankstyvam odos senėjimui. Dėl antioksidantų gausos gali padėti sumažinti smulkias raukšleles ir ilgiau išlaikyti jaunatvišką odą. Šis aliejus atstato odos sveikatą, nes natūraliai drėkiną odą, ramina saulėje nudegusią ir sudirgusią odą.
    Naudojant veido odos priežiūrai galima jį maišyti su eteriniais aliejais. Po nuolatinio sezamo aliejaus naudojimo oda keičiasi taip, kog jos nebeįmanoma atpažinti. Sezamo aliejus yra gera priemonė odai ir silpniems nagams bei odelei aplink nagus . Aliejus tinka visų tipų odai, o labiausiai sausai, išsekusiai ir pleiskanojančiai. Rekomenduojama naudoti kasdien visų tipų odai (taip pat ir paakiams) bei švelniai kūdikių odelei. Su sezamo aliejumi galima daryti įvairų masažą. Suteikia odai blizgesio , oda sveikai spindies .

    Tinka galvos odos masažui ir plaukams. Juo galima masažuoti galvos odą, ištepti plaukus per visą jų ilgį - bus ir puiki plaukų kaukė, kuri jiems suteiks blizgesio bei pamaitins. Sezamų aliejus labai naudingas sausai, pleiskanotai galvos odai. Jis idealus dažytiems ar chemijos pažeistiems plaukams. Sezamo aliejus plaukams suteikia blizgesio ir minkštumo, saugo juos nuo išsausėjimo.

    Apsaugo nuo UV spindulių .Vasarą sezamų aliejus yra vienas iš naudingesnių. Jis gerai drėkina, turi antioksidacinių bei apsauginių nuo saulės savybių, tuo pačiu skatina odos savaiminį įdegį. Naudojant deginimosi metu oda bus apsaugota nuo žalingo saulės bei aplinkos poveikio ir mažiau sudirgs.

    Rekomenduojamos naudojimo normos:

    • Muilai: 10%
    • Masažo aliejai: iki 80%

    Kilmės šalis: Prancūzija.

    Sudėtis (INCI): ( Sesamum indicum aliejus ) natūralus, nerafinuotas, ekologiškas sezamų  aliejus

    Sertifikuota: Ecocert

    Medžiagų saugumo duomenys (English): parsisiųsti

    Analizės sertifikatas (English): 1 lapas    2 lapas