Nerafinuotas ekologiškas simondsijų (jojobos) aliejus

  • Kodas: NJOJO-30
    560
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Natūralus nerafinuotas kosmetinis aliejus.

     Ekologiškas, nerafinuotas jojobos aliejus formuoja apsauginį odos sluoksnį, švelnina ir ramina odą, suteikia jai jaunatvišką išvaizdą . Jojobos aliejus stimuliuoja vitamino D sintezę, drėkina odą, suteikia jai jaunatvišką išvaizdą. Simondsijų aliejaus molekulinė struktūra yra labai artima žmonių odos riebalinei sudėčiai, todėl aliejus labai lengvai susigeria į odą, drėkindamas ir maitindamas ją ir nekemša porų . Jojoba aliejus tinka visų tipų – normaliai, sausai, jautriai ir riebiai odai. Atstato odos riebalų pusiausvyrą. Aliejus idealiai tinka veido ir kūno masažams, kadangi jame yra daug vitamino E, kuris atgaivina pavargusią odą, reguliuoja išorinį apsauginį sluoksnį bei stimuliuoja naujų odos ląstelių augimą. Gali išlyginti smulkias, dėl drėgmės stokos atsiradusias, raukšleles. Naudodami jojoba aliejų apsaugosite savo odą nuo priešlaikinio senėjimo. Jojoba aliejus yra natūralus antioksidantas, saugo nuo laisvųjų radikalų. Drėkina ir ramina nuo saulės įdegusią odą. Galima naudoti visam kūnui  po vonios ar dušo , labai greitai įsigeria, subalansuoja odos drėgmę.

    Puikus makiažo valiklis, tinka ir makiažo nuvalymui nuo vokų, taip pat rekomenduojama tepti blakstienas, nes gali stiprinti, skatinti blakstienų atsinaujinimą ir augimą.

    Atgaivina dažytus, nualintus plaukus .Naudojant aliejų plaukai bus sveiki, natūraliai žvilgantys ir lengvai iššukujuomi.

    Sudėtis (INCI) :(  Simmondsia Chinensis ) natūralus , nerafinuotas simondsijų (jojobos) aliejus

    Sertifikuota: Ecocert

    Duomenys apie produktą (English): parsisiųsti